Palvelumme

Toimialaamme kuuluvat kaikki LVI-alaan ja remontoimiseen kuuluvat työt. Lisätietoa palveluistamme löydätte alta kategorioittain.

Asennuspalvelut

Remonttipalvelut

LVI-asennustyöt

Kaikki LVI-työt kodin pienistä asennustöistä taloyhtiöiden kokonaisvaltaisiin putkistoremontteihin. Omat LVI-ammattilaisemme hoitavat putkiasennukset, huollot ja putkistosaneeraukset, ilmastointiasennukset, kaukolämpöpakettien ja kattiloiden asennukset ja huollot sekä vesikalusteiden asennukset ja huollot.

Kauttamme myös LVI-suunnittelu ja urakointipalvelut.

Limpäri Oy on Veimart vuodonvalvontajärjestelmän valtuutettu jälleenmyyjä. Hoidamme asennukset pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Työskentelemme joko kiinteällä urakkahinnalla tai tuntiveloituksella.

Rakennustyöt

Ammattilaisemme rakentavat terassit, autotallit, varastot, ulkorakennukset ja vaikkapa piha-aidat toiveidenne mukaan. Yhteistyökumppaneista löytyvät tarvittaessa myös sähkö-, putki- ja laatoitusammattilaiset.

Ullakkorakentaminen on oma erikoisalansa. Ammattilaisemme auttavat asuinrakennusten kylmien ullakkotilojen muuttamisessa asuinkäyttöön.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähkötyöt

Kaikki sähkötyöt.

  • Peilikaappien kytkennät
  • Lisäpistorasioiden asennus

Vesivahinkokorjaukset

Erilaiset vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden korjaukset omakoti- ja rivitaloissa sekä kerrostaloissa avaimet käteen -periaatteella. Asentajillamme on VTT:n myöntämät vedeneristyssertifikaatit.

Vesivahinkojen syynä on yleensä putkistovuoto, laitevika tai kylpyhuoneen vesieristysten pettäminen. Vuoto täytyy etsiä ja pysäyttää mahdollisimman nopeasti. Ota heti yhteyttä vakuutusyhtiöösi ja kysy meiltä tarjous vesivahinkokorjaukselle.

Veimart vesivuotovahdit

Suomessa sattuu joka päivä yli 100 vuotovahinkoa.
Suojaa kotisi vesivahingolta kotimaisella ja Finanssiala ry:n hyväksymällä Veimart vesivuotovahdilla.

Olemme valtuutettu Veimart-jälleenmyyjä ja hoidamme vuodonvalvontajärjestelmien asennukset pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Pyydä tarjous jo tänään!

Huoneistoremontit

Kaikki sisustus- ja korjausremontit vanhan purkamisesta viimeiseen pintasilaukseen. Maalaustyöt, laatoitukset, tapetoinnit tai lattia-asennukset – kaikki alan ammattilaiset kauttamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Keittiöremontit

Limpäri Oy hoitaa keittiöiden saneeraukset purkutöistä loppusiivoukseen. Puramme vanhan keittiön, uusimme lattiat ja seinämateriaalit, sekä asennamme keittiökalusteet ja kodinkoneet vuosien kokemuksella.

Omat ammattilaisemme hoitavat myös kalustevälitilojen ja lattioiden laatoitukset, maalaustyöt, kaikki tarvittavat LVI-työt sekä sähköasennukset. Märkätila-asentajillamme on asiaankuuluvat VTT:n märkätilojen vedeneristyssertifikaatit.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Työskentelemme joko kiinteällä urakkahinnalla tai tuntiveloituksella.

Kylpyhuoneremontit

Teemme kylpyhuone ja saunaremontit tarvittaessa avaimet käteen –periaatteella. Rakennusalan ammattilaisten lisäksi saat kauttamme kaikkiin työvaiheisiin pätevät LVI-, sähkö- ja laatoitusammattilaiset.

Kylpyhuoneen ja muiden märkätilojen vesieristyksestä vastaavilla ammattilaisillamme on asiaankuuluvat VTT:n myöntämät märkätilojen vedeneristyssertifikaatit.

Meiltä saat myös kylpyhuone- ja vesikalusteet sekä laatat. Lisää vaihtoehtoja ja suunnitteluapua tarjoavat kylpyhuonekalusteiden erikoisliikkeet Daniel’s ja Laattapiste Collection myymälät, jotka ovat yhteistyökumppaneitamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Työskentelemme joko kiinteällä urakkahinnalla tai tuntiveloituksella.

Julkistilojen remontit

Julkistilojen rakennus- ja muutostyöt taloyhtiöiden putkistosaneerauksista edustustilojen viimeistelytöihin. Rakennusalan ammattilaisten lisäksi saat kauttamme kaikkiin työvaiheisiin pätevät LVI-, sähkö- ja laatoitusammattilaiset.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, vakuutusyhtiöt, isännöintitoimistot, lähetystöt sekä eri alojen toimitilaratkaisuista vastaavat yritykset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Työskentelemme joko kiinteällä urakkahinnalla tai tuntiveloituksella.

Pyydä tarjous